Актуелности

Тарифни ставови за кориснике дистрибутивних система 2023

Регулаторна комисија за енергетику Републике Српске, на 58. редовној сједници, одржаној 15. децембра 2022. године, у Требињу, донијела je О Д Л У К У утврђивању тарифних ставова за кориснике дистрибутивних система у Републици Српској Документ можете погледати кликом на линк.

Прочитајте више

Тарифни ставови за јавно снабдијевање електричном енергијом 2023

Регулаторна комисија за енергетику Републике Српске, на 58. редовној сједници, одржаној 15. децембра 2022. године, у Требињу, донијела je О Д Л У К У о тарифним ставовима за јавно снабдијевање електричном енергијом у Републици Српској Документ можете погледати кликом на линк.

Прочитајте више

Упуство о економском кориштењу електричне енергије

Дана 31.10.2022. године на сједници Управе предузећа усвојено је Упуство о економском кориштењу електричне енергије. Документ можете погледати кликом на линк.
Упуство о економском кориштењу електричне ене...

Прочитајте више

Неовлашћена потрошња у Електро Добоју

Од кад је свијета и вијека људи су се дијелили на добре и лоше, часне и покварене, поштене и оне мање поштене. Такву подјелу можемо примјенити и када је у питању употреба и кориштење електричне енергије. Добри, поштени људи ће све ствари у свом животу радити и посматрати на такав начин па ...

Прочитајте више

ОБАВЈЕШТЕЊЕ о поднесеном Захтјеву за провођење тарифног поступка за утврђивање накнаде за коришћење дистрибутивне мреже

Поступајући у складу са одредбама члана 46. Методологије за утврђивање накнаде за коришћење дистрибутивне мреже и утврђивање цијене за затворени дистрибутивни систем, ЗП "Електро Добој" а.д. Добој објављује ОБАВЈЕШТЕЊЕ о поднесеном Захтјеву за провођење тарифног поступка за утврђивање ...

Прочитајте више
1
Page size
select
Приказ 1 - 5 од 5